Clarisa Ramos / Human Rights Philippines

“Els drets humans a Filipines es troben en una situació molt crítica”. Entrevista a Clarisa Ramos, coordinadora del capítol d’Europa de la Coalició Internacional pels Drets Humans a Filipines (ICHRP).

Reconciliació i reincorporació: el camí cap a la pau

“Tot aquest treball és per a demostrar que el procés de reincorporació serveix”. Són paraules de Jhon Fredy Caviche, representant legal de COASOCIADOS (Caldono, Cauca) i excombatent en procés de reincorporació.

Cynthia Deduro / Human Rights Philippines

“Volem que la població indígena pugui menjar tres cops al dia, anar a l’escola, tenir serveis mèdics, etc.”. Entrevista a Cynthia Deduro, representant de Dagsaw Panay Guimaras Indigenous People’s Network.

Reconciliació i reincorporació: el camí cap a la pau

“Nosaltres sí que volem la pau, volem treballar, no volem més la guerra”. Són paraules d’Enelida Dagua (Lorena), membre de la Corporació CEPRODET (Miranda, Cauca) i excombatent en procés de reincorporació.

Reconciliació i reincorporació: el camí cap a la pau

El novembre de 2016, la guerrilla de les FARC-EP i el govern colombià van signar un Acord de Pau després de més de 50 anys de conflicte armat. Cinc anys després, prossegueixen les amenaces, les massacres i els desplaçaments contra la població excombatent.

Dones: despullant opressions

L’ocupació israeliana sobre el territori palestí vulnera els drets fonamentals (a la salut, a l’educació, a la terra, a la participació…) de la població en general i de les dones en particular.

Identitat, terra i poder popular

Un recorregut per la identitat de les comunitats indígenes de l’Estat d’Oaxaca (Mèxic) i els abusos i vulneracions de drets que pateixen des de fa segles.

Dones en lluita a la RD Congo

Durant l’agost de 2018, una Brigada de Solidaritat de l’Associació Catalana per la Pau va viatjar a la República Democràtica del Congo per conèixer de primera mà la feina d’Étoile du Sud.

MÉS VÍDEOS