Dones en lluita a la RD Congo

Durant l’agost de 2018, una Brigada de Solidaritat de l’Associació Catalana per la Pau va viatjar a la República Democràtica del Congo per conèixer de primera mà la feina d’Étoile du Sud. Amb seu a Kinshasha, una de les capitals més grans i poblades de l’Àfrica, aquesta entitat treballa pel dret a la salut de la població i, especialment, de les dones.

L’aigua. L’ocupació ofega amb Mekorot

L’accés a l’aigua és una de les principals vulneracions a les quals està sotmès el poble palestí. Les restriccions constants en el subministrament impedeixen que la població pugui consumir aigua potable i cultivar les seves terres amb normalitat. Un vídeo elaborat per la Brigada de Solidaritat que va viatjar a Palestina l’estiu de 2018.

La terra. Made in Palestine

Al camp, l’ocupació israeliana es tradueix en un acaparament i destrucció de terres que impedeixen que els palestins i palestines facin efectiu el seu dret a l’alimentació.

Colòmbia, la pau amenaçada

La població de les zones rurals de Colòmbia viu sota un clima de violència i amenaça constant. Defensors de drets humans, exguerrillers i camperols es troben al punt de mira.

Identitat, terra i poder popular

Un recorregut per la identitat de les comunitats indígenes de l’Estat d’Oaxaca (Mèxic) i els abusos i vulneracions de drets que pateixen des de fa segles.

Brigades de Solidaritat: Colòmbia

L’Oriol Daviu, integrant de la Brigada de Solidaritat que l’estiu de 2018 va viatjar a Colòmbia, ens explica la seva experiència en aquest vídeo.

Brigades de Solidaritat: Mèxic

La Sílvia Reyes, integrant de la Brigada de Solidaritat que l’estiu de 2018 va viatjar a Oaxaca (Mèxic), ens explica la seva experiència en aquest vídeo.

Concerts Palestina Batega

Amb Al Kamandjati Ensemble i Cordes del Món, escoltarem de prop la veu de Palestina, perquè volem que la seva música bategui ben fort i ben alt a Catalunya.

MÉS VÍDEOS