Si estàs estudiant o acabes de finalitzar la teva formació i vols fer les pràctiques o el projecte final de carrera en una organització social, t’oferim la possibilitat de realitzar-los amb nosaltres.

  • Tots els anys, comptem amb estudiants en pràctiques, nacionals i internacionals, que realitzen amb nosaltres una estada o el seu projecte final de carrera, a través dels convenis de col·laboració acordats amb les universitats o centres de formació.

  • Considerem que és imprescindible que els futurs professionals tinguin l’oportunitat de posar en pràctica la seva formació teòrica. Però el que més ens motiva a l’hora d’incorporar estudiants a la nostra organització és que volem ser partícips del seu aprenentatge en l’àmbit social.

  • La nostra entitat requereix de professionals de sectors molt diversos: dret, periodisme i comunicació, traducció, comptabilitat, informàtica… En funció de les teves inquietuds i formació, podràs incorporar-te en una o altra d’aquestes àrees de treball.

  • Des de l’Associació Catalana per la Pau no remunerem directament les pràctiques ni la realització de projectes finals de carrera: les beques són obtingudes directament pels estudiants a través dels seus centres educatius d’origen.