Loading...
Educació per a la justícia global2022-08-24T10:39:01+02:00

Treballem per sensibilitzar i incrementar el compromís de la ciutadania vers els drets individuals i col·lectius. Ho fem mitjançant diferents vies que ens permeten apropar la nostra tasca sobre el terreny a la població catalana, fent-la partícip de la nostra lluita i els nostres ideals.

  • Un instrument necessari per contribuir a la comprensió per part de la ciutadania de les injustícies que es viuen al món i les seves causes.

  • Una educació en valors i transformadora, arrelada en els drets humans universals, que ha de conduir a canvis en els valors i les actituds de les persones per afavorir el desenvolupament humà sostenible a escala global.

  • Processos d’aprenentatge permanent sobre el desenvolupament, que generen en les persones reflexions i accions crítiques mitjançant alguna d’aquestes quatre dimensions: sensibilització, recerca, incidència política i mobilització ciutadana.

Recursos culturals

En col·laboració amb organitzacions i professionals de diversos àmbits, dissenyem productes audiovisuals, formats artístics i culturals i materials pedagògics, com ara documentals, exposicions o obres de teatre.

Campanyes

En el marc dels nostres projectes i activitats i com a resposta a situacions d’emergència o vulneració de drets fonamentals, impulsem campanyes de sensibilització i captació de fons adreçades a la ciutadania global.

Palestina Batega

A través de la música, el cinema, el circ o el teatre, apostem per obrir espais de diàleg i aprenentatge, alhora que actuem com a altaveu de les violacions de drets humans que pateix el poble palestí.

Formació

La formació forma part intrínseca i transversal de la nostra activitat a terreny i també a Catalunya. Organitzem i impartim accions formatives en diferents àmbits i per a públics diversos: conferències, tallers, cursos i seminaris, etc.

Escola formació online ODS defensores

Escola permanent de formació online

Una iniciativa conjunta amb Internacional Action for Peace, que té com a objectiu ampliar el coneixement i la reflexió crítica sobre les temàtiques globals actuals, així com fomentar la participació social i ciutadana.

Brigades de solidaritat

Des de l’Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO plantegem les Brigades de Solidaritat com un procés d’aprenentatge en la cultura de la solidaritat, per tal de proporcionar una visió més completa de la realitat que es viu en alguns dels països on treballem.

Go to Top