Col·labora

El treball en xarxa amb altres entitats i amb persones col·laboradores i voluntàries és imprescindible per poder assolir els nostres objectius com a entitat. Vols formar-ne part?

T’agradaria formar part de l’entitat i participar en les decisions estratègiques? Associa’t i contribuiràs a donar estabilitat a la tasca de l’organització.

Amb la teva aportació econòmica ens ajudaràs a finançar les nostres campanyes i a fer créixer els projectes que executem. Gràcies per la teva solidaritat.

Amb la compra dels nostres productes, contribueixes a fer créixer els projectes de l’entitat i el nostre treball per a la justícia global.

Si comparteixes el mateix compromís que la nostra entitat vers les desigualtats i les injustícies, pots contribuir-hi amb un llegat solidari.

Vols dedicar una part del teu temps i de les teves habilitats a la nostra entitat? Et plantegem diferents opcions perquè hi puguis col·laborar activament.

Si estàs estudiant o acabes de finalitzar la teva formació, t’oferim la possibilitat de realitzar les pràctiques o el projecte final de carrera amb nosaltres.