Loading...
Protecció de persones defensores de drets humans2022-09-05T12:28:33+02:00

Les persones defensores dels drets humans s’enfronten a riscos concrets i són sovint blanc de greus abusos i atacs com a conseqüència de la tasca que realitzen. Per tant, necessiten una protecció específica i major en els àmbits local, nacional i internacional.

  • Denunciem públicament davant els mitjans de comunicació, institucions i ciutadania en general la permanent persecució que pateixen les persones defensores de drets humans amb l’objectiu de reforçar la seva protecció.

  • Vetllem perquè persones defensores greument amenaçades puguin sortir del seu país i ser acollides temporalment en un altre, per tal de rebaixar l’amenaça i la violació de drets a què es veuen sotmeses.

[Colòmbia] Contribuïm a la reconciliació i construcció de pau territorial mitjançant iniciatives productives amb excombatents

Donem suport a l'enfortiment del teixit social local per a la reconciliació i el procés de reincorporació a la vida civil d'excombatents de les FARC-EP a l’ETCR del municipi de Carmen del Darién (Chocó).

Go to Top