Període: 2017-2020
Resum:
Es contribueix a la seguretat alimentària a les zones urbanes i periurbanes de tres municipis de la Ciutat de l’Havana, a través del desenvolupament sostenible de les produccions pecuàries de vuit cooperatives de crèdit i serveis, que agrupen més d’un miler de productors i productores i les seves famílies.

De la mà de l’Asociación Cubana de Producción Animal (ACPA), intentem potenciar la producció i l’eficiència de vuit cooperatives dedicades a la producció i venda de llet de cabra i els seus derivats, garantint així el desenvolupament agropecuari local i sostenible a tres municipis de l’Havana (Cuba).

Gràcies al finançament de l’Ajuntament de Barcelona, prop d’un miler de persones es beneficiaran d’aquest projecte, que pretén fer més sostenible el treball amb els recursos naturals destinats a l’alimentació del bestiar i a la recuperació del sòl i la terra.

D’aquesta manera, des de l’Associació Catalana per la Pau, i en agrupació amb el Casal d’Amistat Català-Cubà de Barcelona, vetllem per la seguretat alimentària a Cuba i treballem per incrementar la presència d’aliments saludables als mercats locals de les regions. La nostra incidència al territori també busca potenciar aquests espais de comerç, intentant generar alhora vincles i xarxes tant a nivell productiu com de distribució i venda dels productes; i estendre la concepció dels mercats locals com a factors de desenvolupament local participatiu i de base comunitària.

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • ACPau - Guatemala

    Dijous, 9 març 2023

  • Violència gènere i covid-19 a Palestina

    Dilluns, 17 octubre 2022

  • Cooperativas agrícolas Palestina

    Dilluns, 17 octubre 2022