Període: 2019-2020
Resum: 
En el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), concretament de l’ODS2 (Fam Zero), fem costat a productors i productores palestins, mitjançant la introducció de cultius hidropònics a cinc governacions de Gaza i Cisjordània.

Aquest projecte té com a principal objectiu incrementar el coneixement de productors i productores agrícoles quant a la introducció, adopció i ús de cultius hidropònics (un mètode de conreu de plantes que no fa servir cap mena de terra). En concret, i a través de la coordinació amb la nostra entitat sòcia Palestinian Farmers Union, es treballarà directament amb 80 petits productors locals, 28 dels quals són dones.

Posteriorment, es realitzarà la instal·lació de 60 d’aquests cultius a Cisjordània i de 20 a Gaza. Es preveu que els productors i productores puguin augmentar la productivitat dels seus cultius en un 40% i obtenir una rendibilitat mínima de 3.500€ anuals.

També s’incideix a reforçar el coneixement de les persones titulars d’obligacions i de responsabilitats sobre noves tecnologies sostenibles. En aquest sentit, es propicien reunions i visites entre el funcionariat del Ministeri d’Agricultura i personal de les municipalitats amb els productors i productores locals, perquè tots incrementin les seves competències en aquest àmbit.

Amb el cofinançament de l’AECID.

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • ACPau - Guatemala

    Dijous, 9 març 2023

  • Violència gènere i covid-19 a Palestina

    Dilluns, 17 octubre 2022

  • Cooperativas agrícolas Palestina

    Dilluns, 17 octubre 2022