Període: 2021-2022
Resum:
En el marc de la pandèmia, s’intenta promoure l’erradicació de la violència basada en el gènere i l’exercici efectiu dels drets de les dones, mitjançant accions d’empoderament, incidència, sensibilització i recuperació.

El projecte involucra, com a col·lectius protagonistes, dones víctimes de violència de gènere, així com les autoritats nacionals i municipals, i la comunitat local i internacional.

Les accions es duen a terme, principalment, a deu municipis del nord de Cisjordània de les governacions de Tulkarem, Qalqilya, Salfeet i Tubas. Palestinian Women’s Developing Center és l’organització encarregada de portar-les a terme.

D’una banda, s’hi integren activitats de denúncia, formació en drets i capacitats, i desenvolupament socioeconòmic. D’altra banda, es desenvolupen accions d’incidència política, campanya comunitària i empoderament estratègic amb organitzacions de la societat civil i institucions oficials.

Finalment, s’implica la ciutadania i el tercer sector català en una sèrie d’activitats de formació, sensibilització i mobilització entorn de la vulneració general de drets que enfronten les dones palestines.

Tot aquest treball es realitza amb el finançament i el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • ACPau - Guatemala

    Dijous, 9 març 2023

  • Cooperativas agrícolas Palestina

    Dilluns, 17 octubre 2022

  • Equitat i participació dones Jordània

    Dijous, 30 juliol 2020