Període: 2021-2023
Resum:
A partir de criteris durables i de sostenibilitat, s’incideix en la recuperació econòmica i la creació d’ocupació de les cooperatives agrícoles afectades per la pandèmia a Qalqilia i la Vall del Jordà.

De la mà de Palestinian Farmers Union, es treballen tres línies d’acció principals:

En primer lloc, una línia de creació d’ocupació i enfortiment dels mitjans de vida i de resiliència dels camperols i camperoles davant de la Covid-19. A més, s’introdueixen mètodes i productes agroecològics, i es promou la nutrició sana.

Així, es reforça l’ocupació de 150 persones amb una producció sostenible basada en l’emmagatzematge i la comercialització de formatge i verdures. També es recupera l’ocupació de 50 ramaders i ramaderes de la Vall del Jordà, dotant-los amb alimentació per al bestiar i recolzant la conservació de productes lactis. Finalment, s’enforteixen, amb tecnologies innovadores de conservació de productes, dues cooperatives de dones, tot beneficiant cent camperoles en situació altament vulnerable.

La segona línia repercuteix en la millora organitzativa de tres cooperatives dels municipis de Jayyus, Azzur i Tammoun. L’objectiu és millorar, entre d’altres, les capacitats de gestió per afrontar la pandèmia: finances, màrqueting, vacunació i malalties animals, tècniques agroecològiques i mètodes per fer front a la pandèmia.

Finalment, es treballa en una línia de creixement de la cadena de valor de la producció ramadera i agrícola, adreçada a cent dones de dues associacions de dones i d’una cooperativa mixta.

Aquest projecte és possible gràcies al suport d’AECID.

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • ACPau - Guatemala

    Dijous, 9 març 2023

  • Violència gènere i covid-19 a Palestina

    Dilluns, 17 octubre 2022

  • Equitat i participació dones Jordània

    Dijous, 30 juliol 2020