Període: 2022-2024
Resum: 
Als municipis de Safo i Sarkin Yamma, a la regió de Maradi, donem suport a la resiliència i l’empoderament de les dones i la joventut per fer front a les conseqüències de la Covid-19.

Als municipis de Safo i Sarkin Yamma, al departament de Madarounfa (regió de Maradi), la pandèmia de la Covid-19 ha impactat greument l’economia de la zona, que ja estava castigada pels impactes del canvi climàtic, la inseguretat i la pobresa.

Des de l’Associació Catalana per la Pau i en col·laboració amb l’organització local Homme–Environnement–Développement (HED Tamat), donem suport a les iniciatives de 26 associacions de dones i 10 associacions de joves per a la reactivació econòmica. Treballem amb 800 dones i 400 joves a través de la producció ecològica i altres activitats sostenibles generadores d’ingressos.

A través del treball amb la nostra entitat sòcia local i el finançament de l’AECID, fomentem la seva capacitat econòmica i el seu empoderament perquè exerceixin rols de lideratge.

Alhora, també treballem en la sensibilització de la població en qüestions de salut, nutrició, medi ambient, sanejament i drets de les dones i nenes, a més d’impulsar dos centres d’alfabetització per a dones.

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • ACPau - Guatemala

    Dijous, 9 març 2023

  • Empoderar dones Jordània

    Dilluns, 17 octubre 2022

  • RD Congo lluita contra Covid-19

    Dimarts, 4 octubre 2022