Període: 2021-2023
Resum: 
El repte és afrontar els efectes negatius que la pandèmia de la Covid-19 ha generat sobre les dones, a causa principalment de l’augment generalitzat de la violència basada en el gènere i, de manera específica, sobre les refugiades de la guerra de Síria.

A través del treball amb la nostra entitat sòcia Arab Women Organization, es busca contribuir a un efectiu compliment de les obligacions derivades de les agendes de l’ONU a Jordània: les Agendes 2030 i 1325 Dona, Pau i Seguretat (MPS).

Es pretén aconseguir que les víctimes reforcin la seva resiliència mitjançant l’empoderament psicològic, ocupacional i l’atenció legal.

Alhora, les xarxes de dones responsables de l’atenció contra la violència basada en el gènere es capaciten per garantir els drets de les víctimes de manera coordinada i amb un ús innovador de les TIC en situacions de confinament.

Finalment, les organitzacions de dones reforcen les seves capacitats d’incidència pel que fa a la implementació de l’Agenda 1325 del govern jordà (JONAP), abordant tots els problemes derivats de la crisi de la Covid-19.

El projecte compta amb el suport de l’AECID.

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • Dijous, 9 març 2023

  • ACPau - Guatemala

    Dijous, 9 març 2023

  • Aniversari 500 Ciutat de l'Havana

    Dimarts, 6 juliol 2021