Període: 2022-2024
Resum:
A cinc municipis de la regió Huista, al departament de Huehuetenango, donem suport a l’empoderament individual i col·lectiu de les dones i fomentem un desenvolupament local sostenible.

A cinc municipis de la regió Huista, al departament de Huehuetenango, vora un 85% de les dones es troben en situació de pobresa, pobresa extrema i inseguretat alimentària i nutricional. A això, s’hi sumen els alts índex de violència de gènere contra dones i nenes.

Des de l’Associació Catalana per la Pau i en col·laboració amb les organitzacions locals Movimiento Tzuk Kimp-pop i ADSOSMHU, donem suport a les iniciatives d’empoderament de les dones per al desenvolupament local sostenible i equitatiu.

A través del treball amb les nostres entitats locals i amb el finançament de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet i l’Ajuntament de Manresa, promovem el paper de les dones en els àmbits productiu i comunitari per fomentar el seu empoderament integral.

Afavorim els rols de lideratge i la participació femenina als espais públics i de presa de decisions. Alhora, fomentem la seva capacitació econòmica mitjançant l’accés als recursos productius i al mercat.

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • Dijous, 9 març 2023

  • Violència gènere i covid-19 a Palestina

    Dilluns, 17 octubre 2022

  • Cooperativas agrícolas Palestina

    Dilluns, 17 octubre 2022