Període: 2018
Resum:
A la capital, distribuïm kits d’ajuda alimentària a famílies refugiades d’Etiòpia, Eritrea i el Iemen amb l’objectiu, d’una banda, d’assegurar-ne la subsistència bàsica i, de l’altra, d’incrementar la seva diversitat nutricional, especialment en el cas dels infants i les dones lactants o embarassades.

A Djibouti, gairebé la meitat de la població viu en una situació d’extrema pobresa a causa de la difícil situació del país, agreujada per la constant arribada de persones que fugen de la guerra del Iemen, país fronterer.

Per això, des de l’Associació Catalana per la Pau i en col·laboració amb l’organització local Bender Djedid i el Secours Populaire Français, hem repartit paquets alimentaris amb els productes indispensables a unes 730 famílies de persones refugiades que es troben en una situació d’extrema vulnerabilitat.

A través del treball amb el nostre soci local i el finançament del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, hem assegurat l’alimentació bàsica d’aquestes famílies, que es componen principalment d’infants i dones.

Alhora, gràcies a aquests lots d’aliments, incrementarem la diversitat nutricional de les persones beneficiàries, de vital importància per als infants i les dones lactants o embarassades. D’aquesta manera, posem el nostre gra de sorra per ajudar a combatre la malnutrició severa i les elevades xifres de mortalitat.

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • Dijous, 9 març 2023

  • RD Congo lluita contra Covid-19

    Dimarts, 4 octubre 2022

  • Djibouti drets humans població refugiada

    Divendres, 18 febrer 2022