Període: 2021-2023
Resum: 
Treballem per a la reincorporació i la protecció de la població excombatent, a través de projectes productius que afavoreixen un desenvolupament local i comunitari sostenible.

El projecte s’implementa als municipis de Caloto i Santander de Quilichao, situats a la subregió Alto Patía-Norte Cauca, una de les setze prioritzades per l’Acord de Pau i on s’estan duent a terme els Programes de Desenvolupament amb Enfocament Territorial (PDET).

Mitjançant la posada en marxa d’un projecte productiu avícola, es pretén consolidar les capacitats empresarials i de gestió dels productors i productores. Alhora es contribueix a impulsar el desenvolupament local a través d’una emprenedoria productiva basada en criteris de sostenibilitat.

També es treballa per promoure el lideratge comunitari de les dones productores, lidereses i excombatents.

Tot això es realitza en el marc dels efectes que la pandèmia de la Covid-19 ha provocat en el territori i en el procés de reincorporació socioeconómica de les persones excombatents.

Un projecte amb la Fundació ECOSUR Soluciones Ambientales i en agrupació amb l’Associació Acció Internacional per la Pau. Amb el suport d’AECID.

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • Acords de Pau Colòmbia

    Dilluns, 5 juliol 2021

  • (ETCR) Brisas/La Florida (Silver Vidal Mora)

    Divendres, 7 febrer 2020

  • Cerca de persones desaparegudes Colòmbia

    Diumenge, 15 juliol 2018