L’Associació Catalana per la Pau, International Action for Peace i Más Retina convoquen el primer Festival de Fotografia sobre Drets Humans i Justícia Global de Barcelona.

El certamen està destinat a reconèixer i divulgar els millors treballs que abordin aquestes temàtiques i la seva orientació cap als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

L’objectiu és llançar una mirada sobre la situació dels drets humans i els problemes globals i les seves causes, utilitzant la fotografia com a eina per avançar cap a majors cotes de justícia social, sostenibilitat ambiental i l’exercici de tots els drets en el marc dels ODS.

Amb això es pretén generar espais de reflexió i informació que estimulin la capacitat crítica de la ciutadania.

La primera fase consta d’una convocatòria, que estarà oberta fins al 10 de novembre. Posteriorment, un jurat seleccionarà als deu millors treballs presentats i atorgarà un premi de 1.000 euros al millor valorat.

Tots ells donaran lloc a deu exposicions de gran format, que s’exposaran als carrers i places de Barcelona, una en cada districte de la ciutat, des del 10 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, fins al 19 de desembre de 2021.

Consulta aquí més informació i les bases de la convocatòria

Vols rebre el nostre butlletí?