L’Associació Catalana per la Pau i International Action for Peace llancen la tercera edició del curs ‘Conflictes, vulneració de drets humans i participació política’, dins de la seva Escola Permanent de Formació Online.

El curs, que tindrà lloc del 20 de febrer al 2 d’abril, té com a objectiu explorar i analitzar, des del punt de vista geopolític, els factors de la conflictivitat i de les violacions de drets humans, així com de la participació política ciutadana sota totes les seves possibles formes.

El programa se centra en sis països i/o regions del món, que es caracteritzen per un grau de conflictivitat llarga i multifactorial, amb repercussions i impactes estructurals a nivell mundial.

Aquesta nova edició actualitza els seus continguts i incorpora un nou mòdul sobre el Kurdistan, que s’afegeix als de Colòmbia, Palestina, República Democràtica del Congo, el Sahel i Filipines.

La formació es dirigeix a un públic ampli, interessat en els àmbits de la cooperació internacional i el desenvolupament, pau i seguretat, els drets humans o les relacions internacionals.

Consulta l’equip docent, preus i inscripció aquí o bé escriu un correu electrònic a defensores@acpau.org.

Les places són limitades!

Vols rebre el nostre butlletí?

Articles relacionats

  • Dilluns, 9 gener 2023

  • bcn-dh taller pantalles

    Dijous, 1 desembre 2022

  • Dimecres, 30 novembre 2022